ANKARA / KEÇİÖREN - 23 Nisan Ortaokulu

Mrt

Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği kapsamında kardeş camimiz Süleyman Çelebi ile birlikte yaptığımız şiir okuma yarışmasında öğrencilerimiz Mehmet Akif Ersoy'un şiirini seslendirdi.  1.Azra Yazel Kutun, 2.Ecrin Karakoç 7/C, 3.Nera Nur Çakır 7/B  ilçe müftüsü tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Şeyma ARPA ve Sümeyye ŞAHİN rehberliğinde 6. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla türbe ve cami ziyaretlerini yapıp, öğretmenlerimizin verdiği bilgiler ışığında sıcak bir sohbetle öğrencilerimiz buranın manevi ikliminde bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Şbt

Uzman Eğitmen Necati EDEK rehberliğinde İlk yardım semineri tüm 8. sınıf öğrencilerimize verilmiştir.

Şbt

17.2.2024 düzenlenen güreş müsabakalarında serbest güreşte 1 gümüş, 1 bronz madalya

18.2.2024 düzenlen müsabakalarda ise grekoremen güreşte 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak; U15 Ankara müsabakalarında okulumuz şampiyon olmuştur.

Ock

Gençlik Spor Bakanlığının Gençlik Merkezinin düzenlediği okullarda sabah namazı programına katılım sağladık.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM ÝILI ANKARA OKULLARARASI YILDİZ ERKEKLER GREKOROMEN GÜREŞ SAMPİYONASINDA OKULUMUZ ANKARA ŞAMPİYONU OLMUŞTUR. SPORCULARIMIZIN BAŞARILARININ DAİM OLMASI DİLİYORUZ. 2 ŞUBATTA GERÇEKLEŞECEK OLAN BÖLGE MÜSABAKALRINDA SPORCULARIMIZIN BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUZ.

Ara

Türkçe öğretmenimiz Ulaş SOYTEK rehberliğinde 7H ve 7K sınıfları arasında yapılan "Teknolojik aletler faydalı mıdır, zararlı mıdır?" konulu münazarayı  teknolojik aletler yararlıdır görüşünü savunan 7K sınıfı kazanmıştır.

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ayşen DENGE ve Türkçe Öğretmenimiz Rabia GÖÇMEN eşliğinde Anadolu Medeniyetler Müzesine Giden çocuklarımızın sosyal bilgiler öğretmenlerinin verdiği bilgiler ışığında büyük bir merakla ve ilgiyle müze gezisini tamamlamışlardır.

Kas

Basketbol yıldız takımımız ilk maçını beden eğitimi öğretmenimiz Yasin MOĞOL antrenörlüğünde  66/47 skorla kazandı.

Kas

Matematik öğretmeni Sinan ÇİL ve Rehber öğretmenimiz Esra AYDIN ile birlikte 7.sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grupla komandolarımızı ziyaret ettiler. güzel ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Beden eğitimi öğretmenimiz Burak MURAT'ın organize ettiği okulmuz öğrencilerinin kendi arasında oluşturduğu sekiz takım arasında gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında Albayrak takımı ve Cumhuriyet takımı final maçında 2-1 Cumhuriyet takımı şampiyon oldu.